Boronica lufton plakjen

Boronica lufton plakjen

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone rreth përzgjedhjes së ushqimeve të përditshme.

Ndërsa gratë këshillojnë mbi të ushqyerit me më shumë kalcium dhe hekur, gjinia më e fortë duhet më shpesh të konsumojë ushqime të pasura me proteina dhe kalori, pasi ata janë më të ndjeshëm ndaj sëmundjeve të mushkërive për shkak të zakoneve të tyre të jetesës.

Vera është koha e përkryer për të ndryshuar zakonet e këqija dhe të vendosni në një meny të ushqimit të shëndetshëm. Meshkujt rekomandohen të hanë më shumë boronica pasi ato janë të pasura me vitamina A, B dhe C, si dhe antioksidues që mbrojnë shëndetin mendor dhe trurin nga dëmtimi.

Boronicat e errëta janë veçanërisht të dobishme për zemrën dhe metabolizmin te meshkujt, pasi ato ngadalësojnë plakjen.

Konsumimi i rregullt i boronicave për anëtarët e seksit më të fortë zvogëlon rrezikun e diabetit të tipit 2, pasi ndihmon në rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak dhe është i pasur me fibra dhe proteina.

TAGS