Blogerja bën deklaratën e fortë: Ministrat e deputetët paguajnë 1500-2000 euro për të kryer një herë marrëdhënie seksuale

Blogerja bën deklaratën e fortë: Ministrat e deputetët paguajnë 1500-2000 euro për të kryer një herë marrëdhënie seksuale

E ndërsa flitej për temën e legalizimit të hapjes së shtëpive publike në Shqipëri ka ka habitur me deklaratën e saj Zhaklin Lekatari.Blogerja e seksit lexoi një mesazh të dërguar në rrjetet sociale ku shkruhej se 70% e deputetëve dhe ministrave qeveritarë paguajnë 1500 deri në 2000 euro për të kryer një herë marrëdhënie seksuale. “Më ka ardhur një mesazh nga ndjekësit ku thonë 70% e deputetëve dhe ministrave qeveritarë paguajnë 1500 deri në 2000 euro për një marrëdhënie. Ky vend ka nevojë për statistika dhe studime,”– u shpreh ajo në emisionin “Shqipëria Live”.

Ndërsa përsa i përket legalizimit të shtëpive publike tha: “Mendoj që duhet bërë statistika. Nuk është përgjigje që jepet me po apo jo. Duhet pyetur a është shoqëria shqiptare e gatshme?

Zhaklin flet për tema që konsiderohen tabu në Shqipëri dhe nuk heziton të tregojë detaje edhe nga jeta e saj personale.

Pak ditë më parë ajo rrëfeu se ka shumë kohë pa kryer marrëdhënie seksuale dhe se nuk ka një partner në krahë.

Ajo u shpreh se marrëdhëniet e saj me meshkujt nuk janë të mira sepse ata e kanë frikë.

Blogerja e seksit shtoi se meshkujt shqiptarë duan të manipulojnë dhe të ulin poshtë vetes femrat nga mungesa e vetëbesimit dhe eksperiencës.

“Kam shumë kohë pa bërë seks sepse nuk ma partner. Shumë kohë para karantinës. Marrëdhëniet e mia me djemtë nuk janë shumë të mira sepse më kanë pak frikë. Meshkujt shqiptarë janë frikacakë. Kanë frikë nga femrat. Kanë frikë nga femrat e pavarura. E duan poshtë vetës, duan ta manipulojnë sepse kanë mungesë vetëbesimi, pasigurie eksperience dhe mundohen me mënyrat e tyre të çojnë në nivelin e tyre. Një grua e pavarur ekonomikisht dhe mendërisht është jashtëzakonisht shumë e rrezikshme për një mashkull shqiptar. Sidomos për djemtë e rinj”.

TAGS