Bleona në ceremoninë e çmimeve Oscar, këngëtarja shkon përsëri ‘zhveshur’

Bleona në ceremoninë e çmimeve Oscar, këngëtarja shkon përsëri ‘zhveshur’

Në ceremoninë e ndarjeve të çmimeve Oscar 2020 ishte e pranishme edhe Bleona Qerreti. Ashtu dhe si është shndërruar tashmë në një zakon për të, këngëtarja ka vendosur të shkojë trasparente. Fustani i saj mbushur me gurë i linte pak vend imagjinatës, duke zbuluar gjithçka.  Belona ka zgjedhur të paraqitet me një fustan të stiluar nga stilsti Yousef Al Jasmi, ndërsa grimin si gjithmonë ia ka besuar grimieres së njohur shqiptare, Lili Ismailit.

TAGS