Beyonce bashkëpunon me Adidas

Beyonce bashkëpunon me Adidas

Beyoncé jo vetëm që fiton Grammy-in dhe lëshon hite muzikore një nga një, ajo së fundmi vendosi të ndryshojë edhe botën e modës.

Kohët e fundit, këngëtarja e famshme nënshkroi një marrëveshje me sportin super-gjigant Adidas, shkruan surf the spear transmeton lajmi.net.

Në bashkëpunim me Adidas, këngëtarja është gati për të nisur një sërë veshjesh dhe këpucë aktive.

Beyonce do të jetë drejtore kreative e etiketës së re, dhe ylli botëror do të rifillojë etiketën e vet sportive, Ivy Park.

Në një deklaratë zyrtare, Beyonce vuri në dukje:

“Për mua, kjo është një partneritet për jetën! Adidas ka bërë hapa të mëdhenj në zgjerimin e kufijve të saj krijues. Ne ndajmë një filozofi që e vë kreativitetin, rritjen dhe përgjegjësinë sociale në ballë të biznesit.

Një nënë e tre fëmijëve bashkohet me një grup të famshëm që në vitet e fundit kanë hyrë në botën e sportive. Beyonce tha: – Dua të arrij sukses global. /Lajmi.net/

TAGS