Bëjnë seks në mes të ditës, dy të rinjtë nuk ndalen as pas ardhjes së policisë

Bëjnë seks në mes të ditës, dy të rinjtë nuk ndalen as pas ardhjes së policisë

Një burrë e një grua u kapën duke bërë seks gjatë ditës në një plazh publik të frekuentueshëm nga familjarë dhe fëmijë në një nga gjiret e Filipines.

As ardhja e policisë nuk i ndaloi ata së kryeri aktin intim në hapësirën publike.

Dyshja, të identifikuar nga policia si Jasmine Nelly dhe Anthony Carrio, të dy të moshës 26 vjeç u arrestuan në ato momente.

Pushuesit në ishullin Boracay mbetën të tronditur nga veprimi i kryer nga çifti dhe, si pasojë, njoftuan policinë.

Oficeri i policisë Joel Banga-ora u shpreh se dyshja ishin të dehur deri në atë pikë sa u përpoqën të injorojnë policinë dhe të fillonin të bënin seks në sy të tyre.

Daily Mail shkruan se ndaj çiftit u vendos një gjobë prej 6,00 pesos (90 dollarë) për veprimin e kryer si dhe 3000 pesos (45 dollarë) për mosbindje ndaj autoriteteve.

TAGS