Bëjini atletet e bardha si të reja me vetëm një përbërës që kushton më pak se 2 euro

Bëjini atletet e bardha si të reja me vetëm një përbërës që kushton më pak se 2 euro

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për t’i mbajtur atletet e bardha të duken “si të reja”, atëherë ne kemi një zgjidhje.

Atletet e bardha janë bërë trend i madh vitet e fundit, si për burra ashtu edhe për gra.

Faith Chapelle ndau trikun e zgjuar në kanalin e saj, ku ajo ndriti atletet e saja duke përdorur pastë dhëmbësh.

Ajo tha se metoda i bëri atletet e saja “një mijë herë më mirë se më parë”.

Për të filluar plasaritjen e pastrimit, vendosini atletet në ujë të ngrohtë dhe detergjent rrobash.

Pastaj, përdorni një furçë dhëmbësh dhe pastë për të larguar njollat.

Pastroni të gjithë sipërfaqen në këtë mënyrë.

Më pas, vendosini në zbardhues për gjashtë orë.

Për një shpëlarje shtesë opsionale, vendosini ato në lavatriçe.

Pastaj lejini të thahen për 24 deri në 48 orë dhe atletet tuaja do të duken si të reja!

TAGS