“Bëji yzmet burrit”/ Ajola Xoxa i kthehet komentueses: Mos paragjyko

“Bëji yzmet burrit”/ Ajola Xoxa i kthehet komentueses: Mos paragjyko

Erion Veliaj aktualisht po punon nga shtëpia, pasi deklaroi se ishte infektuar nga COVID. Bashkëshortja e tij ka publikuar një foto të perëndimit të diellit, por duket se ndjekësit i kanë kujtuar se detyra e saj është ti shërbejë burrit dhe jo të merret me foto.Si rrallë herë Ajola ka vendosur ti përgjigjet komentueses.  “Hallin tim s’e paske fare ë. Po i bëjmë të dy yzmet njëri-tjetrit, pa merak. Bëji dhe ti yzmet jetës tënde dhe mos i paragjyko të tjerët pa i njohur hiç”, i është përgjigjur ajo.

TAGS