Banorët gati për dasëm: Kush është nusja në “Big Brother VIP”?

Banorët gati për dasëm: Kush është nusja në “Big Brother VIP”?

Kush është nusja në “Big Brother VIP”? Banorët gati për dasëm.

Situatat brenda shtëpisë së ‘Big Brother VIP’ sapo vijnë e po bëhen më interesante.

Sot gjatë ditës, banorët pranuan një zarf të bardhë, ku shkruante se ata duhet të organizojnë një dasëm tradicionale, shkruan Reporteri.

E tashmë dihet edhe se kush është nusja e dasmës dhe dhëndri.

Pra, Beniada do të jetë nusja në këtë dasëm të improvizuar, ndërsa Iliri me gjasë do të jetë dhëndri.

TAGS