Aktorja e njohur infektohet me Covid-19

Aktorja e njohur infektohet me Covid-19

Irmak Unal ka njoftuar nëpërmjet një postimi në Instagram, se ka rezultuar pozitive me Covid-19.

Në një video të shpërndarë nga aktorja, ajo shprehet se është në izolim.

Irmak tregon se gjatë gjithë verës është kujdesur të zbatoj masat anti-covid, por fatkeqësisht ajo është rikthyer në Stamboll dhe e ka marrë Covidin nga një mikeshë.

Jam duke luftuar me koronavirusin prej katër ditësh.

Them po luftoj sepse është një luftë e vërtetë.

Faleminderit Zotit sot ndihem pak më mirë.

E kam kaluar të gjithë verën duke u treguar e kujdesshme.

Jetova në një vend komplet të izoluar në Bodrum.”

TAGS