Afërdita Demaku flet për kohën kur burri dhe vajza e saj u prekën nga koronavirusi

Afërdita Demaku flet për kohën kur burri dhe vajza e saj u prekën nga koronavirusi

Covid-19 e ndau për një kohë nga bashkëshorti Afërdita Demakun.

Këngëtarja e njohur Afërdita Demaku tregon rrëfimin e saj gjatë kohës sa burri dhe vajza e saj ishin pozitiv me virus.

Se si e ndau Covid 19 nga burri dhe vajza, për një kohë dhe si e kaloi këtë periudhë Aferdita me familjën e saj ajo rrëfehet në një intervistë të realizuar në shtëpinë e saj.

Për më shumë ndiqeni videon në linkun më poshtë.

TAGS