Adelina e shoqëruar nga burri dhe djali po i kalojnë pushimet në këtë qendër turistike

Adelina e shoqëruar nga burri dhe djali po i kalojnë pushimet në këtë qendër turistike

Adelina ditën e sotme po e shijon bashkë me burrin dhe djalin.

Adelina Ismaili ka vendosur që t’i lë paksa anësh angazhimet në punë dhe të kalojë kohë me familjen.

Ajo ka publikuar disa fotografi në rrjete sociale, në të cilat shfaqet pranë partnerit të saj, Valit dhe djalit Uliksit.

Familja ishin nisur për skijim, ndërsa dukeshin të lumtur të gjithë së bashku.

Pas saj ishte Vali ai i cili publikoi foto nga vendi ku udhëtuan, e që duket të jenë në Brezovicë.

Për ndryshe, Adelina Ismaili muajt e fundit ka qenë e angazhuar në drejtimin e një emisioni televiziv.

TAGS