A jeni gati, Serie A konfirmon datat për edicionin 2021-2022

A jeni gati, Serie A konfirmon datat për edicionin 2021-2022

Federata e Italisë ka njoftuar datat e Serie A 2021-22, duke përfshirë pesë raunde të mesjavës dhe pesë pushime ndërkombëtare.

Federata e Italisë lëshoi datat për sezonin e ardhshëm përmes një njoftimi për shtyp, pasi sezoni i ri fillon më 22 gusht dhe përfundon më 22 maj, 2022.

Asambleja konfirmoi më parë se lista e ndeshjeve do të paraqitet e plotë në 14 korrik.

Raundet e mesjavës në Serie A 2021-22: E mërkurë, 22 shtator 2021

E mërkurë, 27 tetor 2021

E mërkurë, 1 dhjetor 2021

E mërkurë, 22 dhjetor 2021

E enjte, 6 janar 2022Pushimet ndërkombëtare në vitet 2021-22:

E diel, 5 Shtator 2021

E diel, 10 Tetor 2021

E diela, 14 nëntor 2021

E diela, 30 janar 2021

E diel, 27 Mars 2022

TAGS