A është xheloze Andrra e Sinanit? Kjo është përgjigja befasuese e saj

A është xheloze Andrra e Sinanit? Kjo është përgjigja befasuese e saj

Andrra e Sinanit tregon a është xheloze.

Andrra dhe Sinani janë ndër çiftet që tërheqin vëmendje të madhe rreth jetës që realizojnë.

Duke u komentuar për çdo lëvizje dyshja në shumicën e kohës janë emra që kalojnë në lajm, shkruan Kosovarja.

Pasi që është aktive, Andrra shumë herë tregon gjëra rreth jetës që bën, e nuk heziton ti publikojë për ndjekësit.

Këtë herë, përmes një pyetësori ajo ka treguar se sa është xheloze për burrin e saj.

Theksojmë, dyshja janë prindër të dy fëmijëve.

TAGS