A është i infektuar me koronavirus? Zinedine Zidane merr rezultatin

A është i infektuar me koronavirus? Zinedine Zidane merr rezultatin

Zidane merr rezultatin, a është i infektuar me Covid-19?

La Liga ia ka dhënë dritën e gjelbër Zinedine Zidanit.

Zinedine Zidane ka rezultuar negativ në testin për COVID-19, pasi u izoluar ditë më parë për shkak se kishte pasur kontakt me një person që ka rezultuar së fundmi pozitiv.

Jose Luis Sanchez ka zbuluar në ‘El Chiringuito’ se La Liga i ka dhënë dritën e gjembër që Zizu të kthehet të stërvite skuadrën dhe të udhëtojë për Pamplona, pasi rezultoi negativ.

Për këtë, Reali stërvitjen e mëngjesit e kishte shtyrë në orën 16:00 dhe Zizu është i lirë tani ta udhëheqë atë.

TAGS