A “Erdhi Dita” për Interin? – që një dekadë s’ka fituar titull!

A “Erdhi Dita” për Interin? – që një dekadë s’ka fituar titull!

Skuadra e Inter duket se do t’i jap fund “agjërimit” për të fituar tituj.

Pas 10 viteve, Interi është më afër se kurrë për të fituar një titull.

Kur kanë mbetur edhe 8 ndeshje deri në fund, Inter, që është në vend të parë, është 11 pikë larg vendit të dytë në Seria A, Milan dhe 12 larg Juventusit.

Titulli i fundit i fituar nga Inter ishte në vitin 2011. Që nga atëherë, nuk kanë fituar asnjë titull.