A e keni parë ndonjëherë kështu? Luana i publikon pamjet qesharake Marinës

A e keni parë ndonjëherë kështu? Luana i publikon pamjet qesharake Marinës

Jemi mësuar ta shikojmë gjithnjë të kuruar, duke e konsideruar një nga femrat më të bukura në vendin tonë. Flasim për Marinën, që në çdo dalje të saj konfirmon edhe njëherë sharmin që ka. Por duket se kur është me motrat e saj, për të pamja e jashtme ka pak rëndësi. Në një darkë me Luanën dhe me motrën tjetër, Marina nuk ka ngurruar që të bëjë disa mimika vërtet qesharake. E nga ana tjetër, edhe Luana nuk ka nguruar t’i postojë këto poza në rrjetet sociale. Marinën në të tilla shkrepje, vështirë se e shihni më.

TAGS