“A e di njeri ku fiken femrat?”, Isli ndan fotot me Orin

“A e di njeri ku fiken femrat?”, Isli ndan fotot me Orin

Ori Nebijaj dhe Isli Islami janë dy moderatorët e programit të mëngjesit “Ëake Up”, të cilët padyshim kanë treguar se gëzojnë një miqësi shumë të ngushtë me njëri-tjetrin… Mirëpo, ndjekësit kanë dyshuar vazhdimisht për diçka më shumë mes tyre, paçka se deri tani nuk është konfirmuar asgjë mes tyre veçse miqësisë që i lidh puna çdo ditë.Së fundmi, Isli ka ndarë një foto duke përmbledhur të gjitha momentet kur Ori bashkëbisedon me të në tavolinë.

“A e di njeri ku fiken femrat?”, ka shkruar Isli, ku me siguri i ka bërë për të qeshur të gjithë.
 

TAGS