11 fakte të çuditshme të njerëzve të famshëm

11 fakte të çuditshme të njerëzve të famshëm

A e dini se gjumi është i mirë për trurin tuaj? Ajnshtajni e bëri, ai fjeti për 10 orë në ditë!

Elvis Presley
Të afërmit e famshëm të largët të Elvis janë ish presidentët e SHBA, Abraham Lincoln dhe Jimmy Carter.

Keanu Reeves
Alice Cooper ishte një vizitor i rregullt në shtëpinë e Keanu Reeves kur ishte më i ri. Nëna e tij ka projektuar kostume për legjendën e yllit rock.

Sophie Turner
Sophie Turner nuk mund të bëj rep, por ajo ka disa aftësi të çmendur beatboxing! Ajo tregoi talentin e saj në lojën e shtegrave të vendosura.

Aubrey Plaza
Kur Aubrey Plaza la programin e faqes NBC, ajo mori uniformën me të dhe ende e ka atë deri në ditët e sotme.

Barak Obama
Barak Obama është një tifoz i madh i librave të Harry Potter. Ai ka lexuar secilin prej tyre!

David Bowie
Kjo nuk është për të ligjtë e zemrës! David Bowie ka një merimangë të quajtur pas tij të quajtur Heteropoda David Boëie.

Leonardo DiCaprio
Emri i Leonardo vjen nga Leonardo da Vinci. Kur nëna e tij ishte shtatzënë, Leonardo nisi për herë të parë para një pikture të da Vinçit.

Angelina Jolie
Angelina Jolie gjithmonë ka pasur interes për gjërat më të errëta në jetë. Si fëmijë, ajo i tha të gjithëve se ajo donte të ishte drejtore  e funeraleve.

Rihanna
Rihanna shumë e talentuar ka qenë shumë e suksesshme! Kombi i saj në shtëpi i Barbados bëri një “Ditën e Rihannës” ku të gjithë mblidheshin për të kënduar këngët e saj.

Ariana Grande
Emri i Ariana u frymëzua nga një personazh nga Felix The Cat, por në mënyrë të çuditshme ajo është alergjike ndaj macet.

TAGS