i

Aktoret e filmave porno, pa grim! (FOTO)

Fillimi | LifeStyle | Aktoret e filmave porno, pa grim! (FOTO) | Add to Facebook Share
image

Nuk është fshehtësi se çfarë ndryshimesh të mëdha mund të bëjë grimi në fytyrën e një femre, megjithatë, fotografitë që po ua prezantojmë në vijim janë kulmi i këtij ndryshimi.

Në këto fotografi do të shihni pamjen e aktoreve të filmave të nxehtë, porno, para dhe pas grimit.

Pra, këto foto janë një rast i mirë që meshkujt të kuptojnë se si duken në të vërtetë femrat që ua “përziejnë stomakun”…

foto15

foto14

foto13

foto12

foto11

Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus