Nga kush ka frikë Kreshnik Spahiu?(FOTO)

Fillimi | Lajme | Shqipëri | Nga kush ka frikë Kreshnik Spahiu?(FOTO) | Add to Facebook Share
image

Edhe Kreu i Aleancës Kuqezi Kreshnik Spahiu ka nisur të shoqërohet nga truprojat në takimet elektorale që mban në kryeqytet dhe në rrethe.

Siç i shikoni në këto fotografi krahas Spahiut qëndrojnë persona që përkujdesen për ta ruajtur fizikisht. Një situatë e tillë çon në pikëpyetje të shumta dhe së pari ngrihet pyetje se nga kush ka frikë zoti Spahiu që e ndjen veten të kërcënuar për tu ruajtur?

Së dyti nga kush dhe si paguhen truprojat që ndjekin zotin Spahiu në çdo takim elektoral në rrethe të ndryshme të vendit, shkruan Shekulli. Spahiu nuk mban asnjë post publik dhe as ndonjë post në opozitë që do t’i jepte mundësinë për të patur ruajtje fizike në zbatim të ligjit.

Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus