Sali Berisha shëtitet me jelek antiplumb!

Fillimi | Lajme | Shqipëri | Sali Berisha shëtitet me jelek antiplumb! | Add to Facebook Share
image

Antiplumbin nuk ia fsheh dot as kostumi. Në mitingun e djeshëm, ashtu i kërrusur dhe i lodhur, kostumi i tij firmato ngjante i ngushtë, sipër antiplumbit të veshur. Gjatë verës poshtë jelekut duket më mirë se poshtë kostumit. Edhe pse në krah kishte Bleonën, dhe pse përballë kishte administratën e Flamurit dhe pas vetes rojet./Tema

Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus