i

Universiteti FON zyrtarisht është pranuar nga YOK

Fillimi | Lajme | Maqedoni | Universiteti FON zyrtarisht është pranuar nga YOK | Add to Facebook Share
image

Universiteti FON e ka marrë akridetitmin nga këshilli nacional për edukim i Turqisë, YOK. Me këtë hapen dyert për studime të studentëve tonë në Turqi dhe studentëve turk në Maqedoni.  Sipas marrëveshjeve të deri tanishme këtë vit priten më shume së 500 studentë nga Turqia të vijnë për studime në Shkup. Presidenti i YOK, Prof. Gokhan Cetinsaya, sot ishte mysafir në Universitetin FON. Gjatë vizitës u sigurua cilësia teknike dhe arsimore e universitetit dhe e shprehen mbështetjen e YOK për realizimin e Agjendës së BE-se 2020, të cilën FON e implementon  si pjesë e politikave të saj arsimore për rritje dhe zhvillim.

Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus