Europa, armike e vetvetes

Europa, armike e vetvetes

Duhet thënë një fjalë, qoftë edhe një fjalë e vetme pas vitesh të tëra me indiferencë të madhe për atë që po ndodh në Siri...
Më tepër
Bomba 26: VMRO-DPMNE votoi BDI-në, që mos të fitojë Rufi Osmani

Bomba 26: VMRO-DPMNE votoi BDI-në, që mos të fitojë Rufi Osmani

LSDM-ja publikoi bisedimet të cilat ai tha se është në mes të Antonio Milloshoski dhe Darko Dimitrieski, një ish-anëtar i VMRO-DPMNE-së Gostivarit, në të cilën...
Më tepër
Pendim i vonë

Pendim i vonë

Një plak 93 vjeçar nxirret para gjyqit dhe jep llogari për akte të kryera 70 vjet më parë. Por Aushvici është një simbol dhe prandaj...
Më tepër
gjithsej: 3 | shfaqen: 1 - 3
Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus