Pitt jep 10 milionë dollarë për porno incizimin e Jolie

Fillimi | Showbiz | Pitt jep 10 milionë dollarë për porno incizimin e Jolie | Add to Facebook Share
image

Aktori Brad Pitt është i gatshëm të paguajë deri në 10 milionë dollarë, vetëm e vetëm që video incizimi pornografik i partneres së tij, Angeline Jolie të mos dalë në publik. 

Jolie në vitin 1999 ka bërë një incizim porno, i cili nuk e ka pa dritën deri sot, kurse Bradi dëshiron që të përkujdeset që të mbetet kështu edhe më tutje, pra të mbetet privat.

Flitet se aktori është i gatshëm të paguajë miliona për të ruajtur intimitetin e partneres së tij.  

Pos për incizimin, mediet amerikane spekulojnë edhe për ca foto provokative që aktorja Jolie i ka bërë gjatë periudhës së eksperimentimit me drogë.  

Po ashtu, thuhet se Brad ka angazhuar një detektiv privat për të mbledhur të gjitha informatat për të kaluarën e Angelinas, kurse e tërë kjo me dëshirën që të mbrohen fëmijët e tyre nga aferat mediatike.  

 

Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS
ALMAKOS ne FACEBOOK
Powered by Disqus